names-media.com

Colofon - Impressum *

 

Colofon - Impressum *     

 

Colofon/Impressum

Voor de website “names-media.com”, in het vervolg genoemd “website”

The correspondence language of this website is Dutch. De standaard taal van deze website is Nederlands.

De inhoud van deze website is de presentatie van werkzaamheden die names-media aan de geïnteresseerde aan gaat bieden.Indien u hier aanstootgevende, ongepaste of anders intimiderende afbeeldingen aantreft, neemt u graag contact op met de beheerder van deze site!

Beheerder/webmaster en verantwoordelijk in de zin van de wet
Deze website wordt bedreven door:

Vereniging n.a.m.e.s.-media NCV, not.allowed.media.entertainment.service., Ephigenia Vlidd

Afhankelijk van het land/de staat van de zetel van de bevoegde rechtbank in het geval van een juridische klacht is verantwoordelijk:

Het project “Ephigenia Vlidd”  –optredend als juridisch persoon- met hoofdzetel te 1033RK Amsterdam/Nederland, NDSM-Terrein Pand 31/A of 21244 Buchholz/Duitsland, of haar  advocaat

-of-

in vertegenwoordiging:
Mvr. Ephigenia Vlidd, wonende te 1033RK Amsterdam/Nederland of 21244 Buchholz idN/Duitsland, addresses zie boven - of haar advocaat

De beheerder van de website is te bereiken onder
ephigenia.vlidd@gmail.com

telefoon: (NL) +31-6-24 64 68 28

U kunt telefonisch of schriftelijk reageren in de talen Nederlands, English en Deutsch.
Standaardtaal van deze website is Nederlands, dit geldt ook voor juridische zaken.

names-media NCV

n.a.m.e.s.-media NCV is een kunst-project zonder commercieel streven. Het is dus geen bedrijf in de zin van de Nederlandse of Europese (belasting-)wet.  De toegang tot deze website is daarom kosteloos en zal ook in de toekomst niet verbonden zijn aan het heffen van bijdrages. Alle activiteiten van n.a.m.e.s. worden betaald uit eigen vermogen en zijn niet afhankelijk van (kunst-) subsidies.  Bij aan- of verkopen treedt n.a.m.e.s. op als particulier, wij heffen geen bijkomende BTW op onze facturen en betalen ook geen bijkomende BTW op uw facturen. n.a.m.e.s. heeft geen fiscaal nummer en is niet ingeschreven bij de KvK te Amsterdam.

Downloads

Op deze website kunnen downloads ter beschikking staan. Het downloaden is tevens kosteloos. Alle ter beschikking staande downloads zijn gecontroleerd op virussen, malware en dgl.. Mocht u desondanks naar het openen van de files toch ongewenste software op uw computer aantreffen, stelt zich beheerder van deze site niet verantwoordelijk hiervoor en ook niet voor schade die hieruit kan voortlopen.

Content

Het content en de inhoud van deze website is zowel filmkunst als ook 2-D/3-D-kunst, bedacht, ontworpen en gecreëerd door het project n.a.m.e.s. of kunstenaars die hun creaties hebben overgedragen, ter beschikking gesteld of verkocht aan n.a.m.e.s. of een vertegenwoordiger van n.a.m.e.s. Deze creaties zijn allen eigendom van n.a.m.e.s.

Mochten hier creaties zijn tentoongesteld die niet eigendom van n.a.m.e.s. zijn, zo wordt hierop apart gewezen. Alle getoonde creaties zijn auteursrechtelijk beschermd, creaties en namen kunnen ook registered trademarks zijn, ook wordt hierop niet altijd apart gewezen.

De website is daarom voorzien van een rechts-klik-blokkering. Content dat wél mag worden gedownload is expres gekenmerkt en voorzien van een download-functie of een link naar een download-pagina. Indien u toch beschermd content gaat downloaden kan dat een strafbare handeling zijn.

Onderdelen en programma’s

U treft op deze website mogelijk 3D karakters aan. De 3D-karakters zijn gecreëerd met DAZ-studio en gerenderd in NVIDIA iRay, indien u hier films aantreft zijn deze geëdit in Adobe Premiere Pro CC 2017. Grafieken in 2D zijn gemaakt met Jasc Paint Shop Pro 9. Alle programma’s zijn legaal verworven door n.a.m.e.s., licenties van/voor alle figuren en programma’s zijn voorhanden en kunnen door gerechtigden worden ingezien.

E-mail adressen

De volgende e-mail adressen kunnen in het content verschijnen en staan ter beschikking voor inlichtingen en vragen rondom de website. Als een e-mail adres verschijnt is hierbij aangegeven, wat u onder deze adres aan kunt vragen.

beheer@names-media.com – algemene vragen over de website

ephigenia.vlidd@gmail.com   - 1e voorzitter vereniging n.a.m.e.s.

Antwoorden op e-mails geschieden zo snel mogelijk. De ondertekende van de e-mails is in het algemeen “de OuweKaleGrijze” als synoniem, dit moet bij verschillende e-mails niet altijd de zelfde persoon zijn.

Algemeen

Wij versturen geen newsletters, reclames of mailings. U ontvangt van ons geen e-mails, tenzij u erom had gevraagd. Mocht u cookies ontvangen, dan zijn die van Webme.de en niet van ons. Mocht u toch iets ontvangen met als afzender onze naam, neemt u dan graag per direct contact op met ons.

Eigen bijdrages

Wilt u een bijdrage leveren aan onze site, stuur dan een e-mail met de gewenste bijdrage. Wij beslissen dan erover of wij uw bijdrage kunnen/willen publiceren. U krijgt in ieder geval antwoord.

Als u de website van names-media bezoekt kan het zijn dat een dienstverlenend bedrijf u gegevens opslaat. Dat dient ter bescherming van de site. Deze en alle andere gegevens van u, die u eventueel ter beschikking stelt, worden niet doorgegeven aan derden en ook niet voor ander als de bedoelde doeleinden gebruikt.

 

Stand van deze informatie: Amsterdam, The Netherlands, in december 2021

Wijzigingen voorbehouden.