names-media.com

Colofon - Impressum *

 

Colofon - Impressum *     

 

Colofon/Impressum

Voor de website “names-media.com”, in het vervolg genoemd “website”

The correspondence language of this website is Dutch. De standaard taal van deze website is Nederlands.

De inhoud van deze website is de presentatie van werkzaamheden die names-media aan geïnteresseerde aan gaat bieden. Indien u hier aanstootgevende, ongepaste of anders intimiderende afbeeldingen aantreft, neemt u graag contact op met de beheerder van deze site!

Beheerder/webmaster en verantwoordelijk in de zin van de wet
De beheerder van deze website is gewijzigd. Deze website wordt vanaf 1 july 2022 bedreven door/this website is runned by:

n.a.m.e.s.-media, not.allowed.media.entertainment.service., JCU Maerschel (Eenmanszaak)

Afhankelijk van het land/de staat van de zetel van de bevoegde rechtbank in het geval van een juridische klacht is verantwoordelijk:

Firma  n.a.m.e.s.-Media JCU Maerschel (Eenmanszaak/Einzelfirma),
Weg zum Badeteich 22 a,
21244 Buchholz/Duitsland

De beheerder van de website is te bereiken onder
christianmaerschel[at]live.nl

telefoon: (NL) +31-6-24 64 68 28

U kunt telefonisch of schriftelijk reageren in de talen Nederlands, English en Deutsch.
Standaardtaal van deze website is Nederlands, dit geldt ook voor juridische zaken.

names-media 

n.a.m.e.s.-media houdt zich bezig met het ontwikkelen van storyline's, draaiboeken, tevens het bedenken, ontwikkelen en realiseren van (speel-)films voor bioscoop en TV. 

Downloads

Op deze website kunnen downloads ter beschikking staan. Het downloaden is kosteloos. Alle ter beschikking staande downloads zijn gecontroleerd op virussen, malware en dgl.. Mocht u desondanks naar het openen van de files toch ongewenste software op uw computer aantreffen, stelt zich beheerder van deze site niet verantwoordelijk hiervoor en ook niet voor schade die hieruit kan voortlopen.

Content

Het content en de inhoud van deze website is zowel filmkunst als ook 2-D/3-D-kunst, bedacht, ontworpen en gecreëerd door het project n.a.m.e.s. of kunstenaars die hun creaties hebben overgedragen, ter beschikking gesteld of verkocht aan n.a.m.e.s. of een vertegenwoordiger van n.a.m.e.s. Deze creaties zijn allen eigendom van n.a.m.e.s.

Mochten hier creaties zijn tentoongesteld die niet eigendom van n.a.m.e.s. zijn, zo wordt hierop apart gewezen. Alle getoonde creaties zijn auteursrechtelijk beschermd, creaties en namen kunnen ook registered trademarks zijn, ook wordt hierop niet altijd apart gewezen.

Disclaimer

n.a.m.e.s.-Media stelt zich niet aansprakelijk voor zaken die voortvloeien uit een hoe dan ook geaarde (zaken-) relatie met de voormalige beheerder van deze website, Stichting n.a.m.e.s.-Media NCV te Amsterdam/Nederland, tevens ook niet voor content dat van derden op de website is geplaatst of waar met een link naar een ander website toe wordt verwezen. Content of links van derden zijn gekenmerkt.

Algemeen

Wij versturen geen newsletters, reclames of mailings. U ontvangt van ons geen e-mails, tenzij u erom had gevraagd. Mocht u cookies ontvangen, dan zijn die van Webme.de en niet van ons. Mocht u toch iets ontvangen met als afzender onze naam, neemt u dan graag per direct contact op met ons.

Eigen bijdrages

Wilt u een bijdrage leveren aan onze site, stuur dan een e-mail met de gewenste bijdrage. Wij beslissen dan erover of wij uw bijdrage kunnen/willen publiceren. U krijgt in ieder geval antwoord.

Als u de website van names-media bezoekt kan het zijn dat een dienstverlenend bedrijf u gegevens opslaat. Dat dient ter bescherming van de site. Deze en alle andere gegevens van u, die u eventueel ter beschikking stelt, worden niet doorgegeven aan derden en ook niet voor ander als de bedoelde doeleinden gebruikt.

 

Deze website is overgenomen van Stichting  n.a.m.e.s.-Media NCV Amsterdam/Ephigenia Vlidd op 1 july 2022.
Stand van deze informatie: Amsterdam, The Netherlands, in july 2022

Wijzigingen voorbehouden.